29.9.11

Minat yang lain

Setiap orang ada minat tersendiri..Minat tu kata lainnya hobi la..So, selain hobi yang biasa dan tipikal macam membaca, mengumpul setem, berblogging, bersukan dan menanam ke,  apakah minat korang yang lain? 

Kalau tanya aku kan..selain dari minat-minat yang biasa, aku suka sangat kalau dapat kumpul dish rack..Hehehe..Tau kan dish rack, tempat letak pinggan mangkuk yang dah dibasuh tu..Pasal aku suka basuh pinggan, jadik aku memang particular sikit dengan dish rack ni..

Kalau pegi memana pun kan, aku memang suka jeling-jeling dish rack ni..Tapi takkan nak beli banyak-banyak, nak kena sound dengan mrhubby ke? So jeling-jeling pun ok laa..

Ni antara hasil carian google. Antara yang menarik la pada mata aku, lain dari yang lain..


unik..

hmm, memang lain ler..

simple but nice

menarik gak..

Sekarang ni pakai yang ikea punya..Biasa je pun. Tunggulah nanti dah pindah rumah baru, mungkin nak design khas dish rack..huhu..boleh kan?

10 comments:

  1. menarik kan???

    apa² pun boleh janji cantik

    ReplyDelete
  2. yang no.3 tu saya suka. simple but nice. utk keluarga sendiri praktikal la kalau besar tu je. kalau keluarga besar, dish rack pun kena besar gedabak kan? ada ke yg besar gedabak?

    ReplyDelete
  3. suka yg first ngan second tu...

    ReplyDelete
  4. dish rack yg 1st tuh mmg sgt unik...

    ReplyDelete
  5. suka yang no 3 tu...

    akak suka tengok hiasan dalaman rumah.

    Bila masuk rumah orang suka jeling2 tengok hiasan dia, mana yang berkenan tu, simpan dalam hati, kot2 dapat juga nanti..hihi

    ReplyDelete
  6. Saya suka yg 2nd tu..unik!

    Saya pun ade gatal-gatal beli dish rack ikea tu tapi since duk umah mak lg, elok je kt bawah katil *tempat ideal menyimpan brg..hehe

    ReplyDelete
  7. hohoh .. suma nmpak cantikk laaa ... :)
    x sgka ada org suka basuh pinggan sbgai hobi .. hee ~

    ReplyDelete
  8. suka yang no 3 tu. sesuai ngan dapur kecik saya

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...