28.12.11

Lotus Desaru - (ii)

Inilah wristband yang kena pakai tu, 
3 free dan 1 lagi aku kena beli dengan harga RM5

 zarif memang pantang jumpa air

 kena pantau ngan abah

 tinggi air kat water theme park ni lebih dari betis zara tu

 mrhubby tunggu air nak jatuh, aku takde..

 yeayyy...

 suka berendam eh

nie spesies aku ni, tak suka kat tempat dalam-dalam

Masuk bilik, letak barang-barang semua, zarif dah macam apa dah bila nampak swimming pool ni, macam tak tentu arah je rupanya..Sebelum tu aku kena menapak ke lotus junior club untuk beli satu lagi wristband tu..

Settle tu semua, salin baju dan apalagiii.....Aku teringin nak mandi tapi kurang gemar kat public, setakat main percik-percik air je bolehlah, hehehe..Sampai ada orang tegur aku, "Tak mandi ke?" "Tak..saya main rendam-rendam kaki je ni.."

Ok, sambung lagi nanti yea...

11 comments:

  1. cam best je.. blh la cuti nt bw family g sn.. hehe

    ReplyDelete
  2. miss.. eh.. huda.. kat desaru johor ker??
    bestnya.....
    ayu tak pernah pi kat hotel situ..

    ReplyDelete
  3. oo dah sampai sana ya? macam best je, nnti boleh beritahu srd untuk ke sini cuti lain kali..hehe

    ReplyDelete
  4. nampak menarik tempat nie .. hurmm bilalahh dpt akak sampai :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...