8.12.12

Dah ada 'heartbeat'

Since aku berjalan sakan last week, agak risau jugak dengan kandungan aku kan. Yelah walaupun takde apa-apa yang berlaku tapi nak la tau jugak status dia dalam perut ni..

Hasil scan semalam;


Alhamdulillah doktor kata kandungan baik, uri pun dah kat atas, paling penting baby dah ada heartbeat..Ya Allah seronoknya dengar degupan jantung dia..:) Tak sabar nak tunggu kelahiran dia nanti.

Oh yea tarikh EDD pun dah bertukar dah ni - 9/6/2013 nanti. Ohhh seram pulak rasanya..

Aku pun dah melepasi tahap mabuk-mabuk ni, sekarang semua pun ok, setakat letih-letih sikit tu biasa jelah. Doakan semuanya dalam keadaan baik ok..:)

17 comments:

  1. Syukurlah... Zarif dan Zara pun teruja pastinya. Tunggulah bila dah mula nampak perut berombak abang dan kakak baby mesti sibuk nak merasa Huda.

    ReplyDelete
  2. Hello baby~ huhu nti kita pantang sama2 kie. haha takleh imagine 2 newborn babies in da house.

    ReplyDelete
  3. wahhh... alhamdulillah... hope tercalit juga rezeki nak dapat baby jugak....

    ReplyDelete
  4. tahniah...anak2 pengerat hubungan...

    P.s : Mohon bantuan untuk Klik G+ entri ini iPhone 5 Gadget Impian

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah/...
    semoga ibu dan anak sihat sentiasa...:)

    ReplyDelete
  6. alhmdulillah...tahniah..
    mmg lega bila da melepasi fasa mabuk2 ni kan

    ReplyDelete
  7. wahhhhhhh... mak tumpang gembiraaaaaa

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah. jaga diri baik2 tau.

    ReplyDelete
  9. dah nampak jelas baby.. syukur alhamdulillah..moga baby membesar dengan sihat ye.

    ReplyDelete
  10. Kena banyak berehat lepas nih ;-)

    ReplyDelete
  11. suka aku dgr nok....

    jaga diri dan kandungan bebaik ye...

    ReplyDelete
  12. alhamdulilah..jaga baby baik2..mesti teruja & tak sabar nak tunggu baby lahir ni..

    ReplyDelete
  13. kena sentiasa hati-hati sepanjang peringkat kehamilan

    ReplyDelete
  14. KENA HATI2 SELALU YE DIK

    sorry dik huruf besar
    tgh wat kerja huhuh

    ReplyDelete
  15. alhamdulillah... seronok n teruja bila dpt dengar degupan jantung bby dalam kandungan kan. jaga diri ye huda...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...