23.1.13

Ringkasan cerita aku

Cerita 1: 
Hari ni hari $$$$, hehehe..


Cerita 2: 
JDT menang 3-1 semalam, walaupun takde live kat tv tapi happy sangat nak-nak si Safee tu ada jaringkan gol, yeayyyy!


Cerita 3:
Malam tadi aku mimpi Shahz Jaszle, ni gara-gara nengok drama Cinta Qaseh (TV3) dengan Sehangat Asmara (134), para pelakon semua hampir sama..Senang sangat le aku ni nak mimpi sejak-sejak pregnant ni..


Cerita 4:
Esok cuti sempena Maulud Nabi, tambah seronok aku sambung lagi cuti hari Jumaat, yeeeehaaa..


Cerita 5:
Mrhubby MC hari ni sebab cabut gigi ngan kena jahit malam tadi, eeeeeuuuu ngilu ok..Sampai pagi ni satu badan dia bau ubat padahal yang kena cabut gigi jer..


Ok, cerita dah tamat..Nanti aku update lagi k..:)

12 comments:

  1. xtau lak JDT menang.. kt opis ni ramai org pantai timur, depa suka kondem sy sbb sy org johor..jdnya mls nk citer psl bola..

    ReplyDelete
  2. mcm2 cerita ader combone trus sng kn hihi

    ReplyDelete
  3. Selepas maulidurrasul ramai yg sambung-sambung cuti kan..

    ReplyDelete
  4. paling best yg no 1 tu la kan... nampaknya suami Queen pun hari $$$ jugala ye arini... ;)

    bercuti panjangla nampaknya... kalau kat selangor ni boleh cuti smp isnin.. sbb Thaipusam... lama tu cuti.. kan kan kan..

    ReplyDelete
  5. tengok bola semalam pahang lawan teganu...best juga
    seronoknya cuti panjang kan..kan..

    ReplyDelete
  6. Assalamuaalikum kak

    haah, hari ni memang seronok sebab hari $$$$$..lega..:) pagi2 lagi dah amik dwet..:)

    ReplyDelete
  7. kelas ko nok...mimpi artis gitu....

    heheh...

    ReplyDelete
  8. esok cuti pi jalan2 la..hehe//

    ReplyDelete
  9. ooo, bestnya pi cabut gigi dan kena jahit dapt mc. Boss awak tu hari Sabtu haritu pun pi cabut gigi dan kena jahit juga, tp tak dpt mc sbb Sabtu agaknya kan. Betul2 mmg bau ubat je sampai 2 hari akak rasa masih bau ubat tu....huhu.

    ReplyDelete
  10. Bestnya. Cuti banyak hari, gaji pulak dah masuk!

    ReplyDelete