6.1.14

Dinner Beef Tortilla Wrap

Kejapnya dah Isnin, hehe. Selalunya Isnin Monday Blues tapi kali ni tak lagi sebab dah mula kerja hari Ahad.

Dalam kecelaruan emosi pagi ni aku tetap update blog demi semua. Sebenarnya menulis blog boleh jadi terapi untuk diri sendiri. Moga-moga segala urusanku dipermudahkan Tuhan jua..

 Ni dinner malam tadi tapi daging ada lebih sikit dan aku buat untuk bfast pagi ni
Memang sedap!



Aisyah kerjanya merangkak dan dah boleh duduk tegap sikitla
Mulut pun dah start riuh dah...


Ada cerita lagi nak tulis, cerita pasal cuti sekolah haritu pun tak abis lagi tau, huhu...Nanti-nantilah yea..:)


6 comments:

  1. Rajin nya..kalau saya sah2 beli je la..haha

    ReplyDelete
  2. Anak dara kakak masa cuti sekolah lepas tak sudah makan tortilla aje kerjanya Huda.
    Ni dah naik sekolah kulit tortilla tu adalah dalam freezer tak bergerak. Kakak tak rajin

    Tengok Huda buat baru teringat balik - tengoklah..

    ReplyDelete
  3. Berbaloi buat sendiri kan..lagi best dari beli kat subway.:)

    ReplyDelete
  4. Amani belum pandai duduk betul, tp dah mula merangkak juga, kalau tak laju menjalar je dia...hehe

    sedap nampak tortilas tu...:)

    ReplyDelete
  5. alahai, rajinnya kak..sy ni makin hari makin malas..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...