15.4.14

Nak baju Elsa Frozen

Bulan lepas ke dua bulan lepas aku ada beli movie Frozen dari Astro Best so minggu lepas dapat redeem free DVD Frozen dari Astro. Bukan main suka lagi Zara dengan movie ni.

Memula aku tak layan gak movie ni pastu sampai sekarang ni dok terngiang-ngian dengan lagu Let It Go tu..Kalau aku jadik budak pun haruslah aku pun berangan nak jadik cam Elsa tuh, hehe.

Ha ye Zara dok sibuk cakap ngan aku nak jadik cam Elsa pastu nak baju cam Elsa tu gak..Wah bukan main lagi eh, tapi dia cakap jer, tapi jadi ibu ni cam cair kan hatinya, hehe..Aku baru survey jer mana nak cari atau beli baju cam Elsa tu..

Korang google je Elsa Frozen tuh takpun nengok ni;

Ha nak baju gini ok..:)

Yelah kan budak-budak kan ada imaginasi nya sendiri..Aku kan suka berangan, so dia ni menurun la ikut perangai aku hehe..Kalau kat luar negara memang ada banyak je orang jual baju Elsa ni, tapi mahal lor, memang takdelah aku nak belikan..

Kat Malaysia ni pun ada gak cuma aku tertarik yang dekat Fb: Little Heaven Boutique


 Cantik kan?? :) Boleh custom made lagi..
Harganya pun boleh tahan gak..tapi bukan baju ni ada banyak lagi baju lain yang cantik
Sumber : FB Little Heaven Boutique


Kalau tak silap Little Heaven Boutique ni terletak kat SACC MALL Shah Alam Selangor. Kalau aku pegi sana harus aku ke Boutique ni..:)

Tapi buat masa ni aku masih survey lagi baju Elsa ni, mana tau aku nak buat surprise untuk birthday dia ke, hehe..Ni perancangan je, tapi maybe aku nak carik kain sendiri dan nak suruh orang buat je kot...Mungkin untuk Zara dan Aisyah jugak laa, wahh perancangan aku bukan main lagi, beria betul, haha..Layankan imaginasi anak-anak ni memang seronok terbuai-buai je rasanya..

Dahhhhh melalut pulak aku ni, kerja dahlah banyak. Oklah nak buat kerja dulu, cepatlah esok dan Khamis, nak cuti hujung minggu..






16 comments:

  1. la..sama macam Maisara..ni tengah jadi kegilaan nih sampaikan masa party harijadi dia bulan lepas beriya2 nak nyanyi lagu tu kat depan kawan2.saya ni punya la tak bagi sebab takut kawan2 dia gelak.rupanya kawan2 dia siap nyanyi sama 2 sampai menari2.hahaha..terkejut saya tengok..semuanya fanatik dengan frozen rupanya..
    saya ada tengok anak sapa entah pakai baju Elsa nih..nak beli la satu..tak pun ikut macam Huda la.beli kain dan suruh orang buat kan..

    ReplyDelete
  2. Amboi Zara... kalau dapt baju berselendang panajng tu siapa yg nak tolong pegang?
    Jgn lupa jemput auntie tau. Nanti auntie tolong pegangkan masa Zara potong kek..

    Macam itulah anak Huda. Tapi kita yg jadi ibu kalau boleh nak buat kan.. nak bagi dia suka:)

    ReplyDelete
  3. err...anak lelaki saya darjah 2 pon minat cerita tuh..balik sekolah jek terus suruh mainkan cerita tuh pastu nyanyi lagu Let It Go pelat pelat hahaha

    ReplyDelete
  4. Saya ada jual brg frozen..
    Jemput singgah hajaryusop.blogspot.com
    Kebanyakan brg cepat abis...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Brg2 apa ye? Sy nak beli utk anak buah dia join pakaian beragam..huhu

      Delete
  5. Saya ada jual brg frozen..
    Jemput singgah hajaryusop.blogspot.com
    Kebanyakan brg cepat abis...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pencil case frozen, dress frozen, baju frozen, t shirt frozen, sale barangan frozen, beg frozen, cap frozen,

      Delete
  6. Rasanye ada ke dvd frozen dgn malay subtittle? Rumah saya x de astro...anak pompuan saya pon minat ngan frozen...

    ReplyDelete
  7. Berminat nak dptkan anak patung frozen ... dptkn di facebook: Easyshop rozi

    ReplyDelete
  8. Salam saya ade amk tempahan baju elsa... pre order... kalau berminat bole email saya di sh.asiah_alhindwan@yahoo.com.. bkn baju elsa je... baju ana.. baju rapunzel pun ade

    ReplyDelete
    Replies
    1. Email me the quotations for elsa dress please.. vivifarina@ymail.com

      Delete
    2. dewasa ada tak ?

      Delete
  9. ni sis..dia baru ja lepas buat baju frozen utk anak dia..

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=640860616008683&set=gm.644931315591301&type=1&theater

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...