11.9.14

Segmen Ben Ashaari : Impian Ku, Seorang Blogger

http://www.benashaari.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

Ye lama tak join segmen dari bro Ben Ashaari. Masa awal-awal nak promote blog aku yang tak seberapa ni memang selalu join segmen dari bro Ben Ashaari.
Alhamdulillah berkat join segmen dari bro Ben, blog aku ada la peningkatan walaupun sebenarnya biasa-biasa je...Tq bro..

Latar belakang
Aku lulusan Diploma Pengurusan dan Teknologi Pejabat dari UiTM Shah Alam dan sekarang berkhidmat sebagai Setiausaha Pejabat di sebuah universiti di selatan..Istilah lainnya jaga bos :)

Kelebihan blog
Sebenarnya blog aku biasa-biasa je lebih kepada cerita peribadi dan kisah pasal keluarga..Aku cuba sharing apa saja pasal keluarga dan anak-anak especially bab kesihatan, pengalaman diri dan lain-lain..

Impian sebagai blogger
Kalau boleh mestilah nak berjaya macam bro Ben..Tapi usaha kena gigih cuma aku buat ikut apa yang termampu dan terdaya, maklumlah anak 3 dan menuntut banyak masa..At least aku bertahan dari 2007 sampai sekarang dan aku akan terus menulis selagi terdaya..

Sesiapa yang nak join segmen ni, silalah klik gambar di atas dan ikut je arahan yang bro Ben Ashaari bagi.

Selamat berkenalan semua!

4 comments:

  1. Selamat bersegmen Huda
    Ben dah femes siapa tak kenal kan Huda.

    ReplyDelete
  2. semoga Huda pun akan popular nanti..heheh

    ReplyDelete
  3. may all your wishes come true! =)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...