2.12.14

Kacang pool haji - Kat BP pun dah ada la

Nama je orang Johor tapi baru pertama kali makan Kacang Pool Haji ni..Katanya popular kat JB. Sanggup google tempat nak makan ni, mujur ada kat Plaza Angsana, so makan di situ je. Aku amik satu je tapi roti yang bertambah. Roti bertambah pun berbayar ok bukan free huhu.


Beria makan kacang pool ni kat JB rupanya dua hari lepas aku baru dapat tau ada gerai kacang pool ni kat Batu Pahat. Kalau kat BP gerainya ada kat kedai makan benteng berdepan dengan Hospital Putra. Aku pun tak pernah datang situ tapi member yang bagitau huhu..So lepas ni takyah la aku nak ke JB nak makan kcang pool ni pasal kat BP pun dah ada...

Ok jujur cakap kacang pool ni ok sedap dan kena je dengan tekak aku, pasal dia ada daging cincang dan kacang...Nak buat sendiri pun boleh je, korang google je ada je resipi kacang pool ni...Uniknya roti tu cam buat sendiri kot pasal saiznya tinggi hehe..Tapi kalau 5 orang makan share tak cukup satu roti tu pasal kena order lagi..

Sekian...

3 comments:

  1. Try la buat sendiri Huda..mana tau sedap, boleh terima k tempahan untuk orang kot2 situ...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...