23.8.15

JDT Juara Liga Super 2015

Tahniah pasukan JDT yang memenangi Piala Liga Super 2015, yeayy..

Biar pun kalah, tapi kata orang kalah bergaya gitu hahaha..Kalah 2-1 oklah tu nak-nak lagi Felda memang main power tapi kasar la..Lepas tu JDT main 10 orang ok, belum sampai setengah jam Junior dah kena kad merah, apa la reff tu..Kad kuning je dah la, tak agak-agak, saja nak bagi JDT tekanan la tu..

Nasib Terengganu main power kalahkan Pahang 3-1, maka dengan izin Tuhan dapatlah Piala Liga Super balik ke selatan..Alhamdulillah ~

Selasa ni main elok-elok ok lawan South China untuk AFC. Walaupun rasa macam susah jer tapi in sya allah JDT mesti boleh!



Sekianlah untuk hari ini....
Yeayyy!

Masing-masing lagi bukan main sibuk tanya cuti ke tak hari ni pasal JDT menang Liga Super, apa laa..Kerja jer laa tapi kalau dapat cuti pun best jugak kan, haha..

Tata..

2 comments:

  1. yeayyyy!! good job JDT..... hope lagi byk piala jDT sapu tahun2 mendatang....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...