27.11.11

Tahun Baru | Makan malam

Hari ni sempena tahun baru, aku boleh pulak rasa boring, takde ke mana pun, just duduk rumah je. Tu yang takde kerja dok menggodeh layout blog ni, saja suka-suka. Nak nengok movie pun takde pulak tayangan waktu petang, hmm. Ada takde, dok layan internet kat dalam bilik sesambil baca paper..

Jumaat malam yang lepas, aku ada program makan malam dengan semua setiausaha tempat kerja aku dengan setiausaha dari UNIMAP Perlis. 

Sebenarnya aku tak tau pun nak pakai baju apa, so aku pakai je semua hitam, konon-konon hitam tu boleh menampakkan ilusi yang aku ni kurus, hehe.

Tapi malam tu aku tak boleh lama, tak sampai pun separuh majlis aku dah balik pasal ada hal yang tak boleh dielakkan..

ni dah balik majlis dah - pipi gemuk

4 comments:

  1. pasal boring ke balik awal kak? hihihi

    ReplyDelete
  2. tahun baru, rumah pun berwajah baru ya huda...

    p/s: rumah blog...hehe

    ReplyDelete
  3. miss..
    kamu kurus tau,,
    sure bila kita berdiri, ayu rendah dan tembam..
    sungguh,,,,,

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...