20.11.11

Cuti umum dan jalan-jalan

Hari ni memang tarikh yang cantik - 20112011..Memang ada banyak sangat orang buat majlis kawin hari ni untuk mengabadikan tarikh yang cantik ni..Dan bagi mereka yang melahirkan anak pada hari ini juga, tahniah diucapkan.

Untuk pengetahuan semua, hari selasa akan datang ni, negeri Johor akan bercuti umum sempena Hari Keputeraan Sultan Johor. Daulat Tuanku. Kira esok kerja dan selasa cuti, yeay! Tapi aku rasa ada jugak staf yang akan sambung cuti esok, alang-alang terus la sampai ke Selasa.. Lagi pulak dah musim cuti sekolah kan, so harus la ada  yang nak bawak anak-anak berjalan kan..

Insyaallah dalam awal ataupun pertengahan Disember, aku nak bawak budak-budak berjalan. Bukan ke mana pun, cari tempat yang ada swimming pool je, hehe..Yang penting ikut bajet dan kemampuan kan..Aku plan nak jalan-jalan cuti yang best tahun depan, rancangnya nak pegi pantai timur, haraplah jadi kenyataan..










2 comments:

  1. manfaatkan cuti2 ini sebaik2 nya yaaa... heppi holiday...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...