27.11.11

Tutti Frutti di Batu Pahat

By the time aku tulis entry ni, Tutti Frutti belum dibuka lagi dan ianya akan dibuka di Batu Pahat;


Dekat laman web Tutti Frutti pun dah ada mention yang outlet di Batu Pahat akan dibuka. Alamat outlet Tutti Frutti di Batu Pahat ni adalah - No. 18, Jalan Flora Utama, 83000 Batu Pahat, Johor Darul Takzim (berdepan dengan Sekolah Convent).

Aku memang tau pun harga Tutti Frutti ni mahal sungguhpun aku tak pernah makan lagi, itupun berdasarkan review dari blog kawan-kawan yang lain.

Bagi yang tak pernah makan dan tak pernah tau apakah Tutti Frutti, boleh la baca di sini yea.

9 comments:

  1. memang tak pernah tau pun apa itu tutti fruti huda...huhu.

    best ke?

    ReplyDelete
  2. Kak, tutti frutti ni frozen yogurt, tapi jenama tutti frutti ni mahal sikit, akak boleh nengok website yang saya bagi link tu..saya tak penah makan lagi, kalau nak rasa sekali boleh kot, makan selalu memang tak boleh sebab mahal..

    ReplyDelete
  3. best nie lau Tutti Frutti ada kat batu pahat..tp kt bp mall pun dah ada jual gak mcm Tutti Frutti..harga pun ok gak tak mahal sgt..

    ReplyDelete
  4. best TF memang tapi kita baru 2 kali kot makan..klu nk try amik cawan kecik jek dulu...tu pun that day kena belas ringgit gak..tapi sedap!!!

    ReplyDelete
  5. tuttifrutti batu pahat dh opening since 6 january and we are offer 20% discount for 1 week..until 12 january..u olz are welcome to our outlet and ejoy the frozen yogurt :)

    ReplyDelete
  6. TF ni sgt2 sedap.... harga agak mahal tp mmg sedap...T_T...

    ReplyDelete
  7. akhirnya buka tutti frutti kat BP,frozen yogurt sekarang dah banyak brand.NAZA yg starts bawa masuk mesia i guess..
    p/s:selalu beli harga tak kurang dari RM12.Vanilla sedap!

    ReplyDelete