12.12.12

Cuma 10 barang je tapi harganya......

Malam tadi pergi Carrefour nak beli barang sikit, tak banyak pun adalah 10 barang je...2 item lagi takde dalam gambar ni - Fried Chicken Popcorn (RM2.47) dan Fried Chicken Cocktail (RM1.87).


Masa nak bayar mrhubby bagi RM50 kat aku..Aku nengok kat dia sambil ambik jugaklah duit tu, hehe. Cumanya aku dah target yang semua ni lebih dari RM50..

Dan pastinya jumlah akhir adalah RM................Ok cuba korang teka. Jangan lupa tambah sekali 2 item yang aku tulis kat atas tu yea. Siapa dapat paling tepat atau paling hampir dengan jumlah sebenar adalah something untuk korang...mau tak? Ha, cer teka cepat....:)

17 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...