12.9.12

Nak jugak Instagram

Orang ada blog, aku nak jugak. Ada fb, aku pun ada. Twitter ada jugak. Now ni Instagram pulak, hehe.

Tapi aku takde hp canggih so nak bukak Instagram kenalah pinjam tab mrhubby. Actually Instagram ni more pada gambar-gambar la..Ada antara gambar kat situ yang aku tak letak kat blog. Takdelah ramai sangat followers kat Instagram ni, maklumlah baru nak berjinak-jinak..

Pada yang ada akaun tu kalau nak follow boleh dan kalau korang ada Instagram ni bagitau le, so aku boleh follow korang pulak..:) Yang pastinya hari-hari aku memang bukak Instagram ni....

Semuanya memang di hujung jari ler..

 



8 comments:

  1. Kakcik belum pandai berinstagram! :(

    ReplyDelete
  2. tak pandai berinstagram lagi huda, tepon akak tak bolehlah....

    ReplyDelete
  3. tak de instagram...tgk org nyer je la...kekekke

    ReplyDelete
  4. Kak Nurul pun sama blm pandai berinstragam.

    ReplyDelete
  5. PM takde akaun instagram lagi...huhu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...