1.11.13

Selamat...Selamat semuanyaaaa........

Hari ni memang tak sempat, busy sangat katanya, konon laa..

Selagi tak tulis kat blog selagi tu rasa macam tak best..Untuk semua kawan-kawan selamat bercuti yea, mana yang nak berjalan dan balik kampung hati-hati dalam perjalanan. Seronoklah korang bercuti panjang..

Aku? Tak cuti pum..

Takpe dok opis je la layan diri sendiri minggu depan nak isi prestasi online. 

Aku tekad dan harap la sangat yang aku dapat memenuhi misi dan visi aku ni..Kalau tak dapat 5 tahun, 10 tahun pun ok, itupun kalau panjang umur..

Moga Tuhan dengar isi hati aku, moga Tuhan permudahkan segalanya.................

HAPPY DEEPAVALI

SELAMAT TAHUN BARU 1435

5 comments:

  1. tak cuti juga...
    moga dipermudahkan segalanya...

    hepi weekend......

    ReplyDelete
  2. Akak pun tak ke mana. Kat BP je. Din kata bnyak keje dia belum settle, huhu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...