23.10.12

Crepe durian di sana sini

Sana sini orang bercakap pasal crepe durian. Nengok dalam facebook pun orang post crepe durian..Apa sebenarnya crepe durian ni eh? Sebenarnya aku pun tak tau sangat..Nengok masing-masing kata sedap aku pun nak gak rasa.

Last week, oder dengan Luvly Taste, 1 set ada 5 crepe = RM10. So aku oder 2 set sebab nak bawak balik rumah mak.

Oklah, not bad, rasa sedap. Nak cakap taste dia macamana pun, aku tak pandai. Better korang oder sendiri eh..Yang tak suka durian, dok diam-diam jelah..


19 comments:

  1. oo, tulah sana sini dok heboh pasal crepe durian. Sedap ke huda? Tp mcm belum teringin nak rasa pun, nanti kot...:)

    ReplyDelete
  2. akak, kan ada jual yg 6 rm10.. kt batu pahat gak.. akak cri fb cuppacake b'licious.. blik kg ni sy bru nk try, nk beli kt situ la.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tau tu, tapi jauh..weekend akak balik bandar so luvly taste ni kat bandar je dekat..Takpe, beli pun nak rasa je crepe durian tu best ke tak..:)

      Delete
  3. Kakcik suka sangat durian. Bilalah bila dapat rasa agaknya. :)

    ReplyDelete
  4. salam kenal. syu follow sini. tu la asyik dgr pasal crepe durian je tp tak penah rasa..

    ReplyDelete
  5. Luvly taste? Kat bandar bp ke? Blk bp t, boleh try....

    ReplyDelete
  6. saya pun tbaca pasal ni dr satu blog, terus pergi cari..semalam xda, jd org kdai suruh amk arini...tak sabar nk rasa ptg ni...harapnya sedap

    ReplyDelete
  7. Kakak buat lempeng cecah gula durian pun lebih kurang jugalah Huda hihi...

    ReplyDelete
  8. Gila sedap ni.....
    Saya hantu durian

    ReplyDelete
  9. As salam Huda,

    Leleh ayaq liuq jelah saya ni hikss... :p

    ReplyDelete
  10. Salam, Hmmm sedap2! nak try gak!

    ReplyDelete
  11. wahhh dikk
    kat sini 6 rm 10.00
    ok lah kann
    x sabar nak tunggu petang sbb order ngan kawan ;))

    ReplyDelete
  12. femes betul crepe durian ni...
    nak rasa, sedap ke.....

    ReplyDelete
  13. hye huda..tak penah ras lagi crepe durian ni..teringin gak.. ;)

    ReplyDelete
  14. X pernah rasa lagi tapi selalu juga dengar org sebut..sedap ke

    ReplyDelete
  15. teringin jugak nak rasa tu. kena amik sendiri kat rumah dia ke huda?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah Izan kena amik sendiri kat rumah dia..

      Delete
  16. smlm dok usya blog org y bt kuih tu...

    smpai jam 1pg br tido gara2 nk tau mcmana kjadiannya..

    hahhahaha

    ReplyDelete
  17. teringin jugak nak merasa bila tgk org dok post pasal crepe durian nih sana sini.. tp kt jb nih x tau nk cari kat mana.. huhu..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...