29.8.12

Feel Hari Kebangsaan

Lagi 2 hari menjelang Hari Kebangsaan Negara yang ke - 55 tapi entah kenapa macam rasa biasa-biasa? Mungkin jugak sama bulan dengan raya, tapi sama je macam tahun lepas.. Infact aku sendiri pun 31hb ni nak menghabiskan masa dengan beraya ke rumah jiran tetangga, hmm..

Bukan tak ingat Hari Kebangsaan, ingat sangat tapi feel tu macam kurang la, mungkin masing-masing masih dalam mood berhari raya dan sekarang sibuk nak attend open house bagai kan..

Well, untuk semua jangan lupa okeh, Hari Kebangsaan kita yang ke - 55 pada hari Jumaat ini dengan tema JANJI DITEPATI..:)

Zarif dah mintak bendera kecik untuk dibawa ke sekolah hari esok, kena beli la petang ni...

MERDEKA!!

11 comments:

  1. tulah, mood raya belum hilang, tak terasa nak sambut merdeka kan. Tapi semalam budak2 ni kibar bendera kecik gak kat rumah, ada satu berebut...huhu

    ReplyDelete
  2. merdeka!! hihi..kat sekolah dulu seronok je time merdeka..sebab mesti ada aktiviti..

    ReplyDelete
  3. Bila hari merdeka bercampur baur dgn hari raya, mcm nie la rasa. Heee~

    ReplyDelete
  4. semoga kemerdekaan ini terus kita kecapi.. insyaAllah..

    ReplyDelete
  5. aah lah huda
    rasanya mood merderka bertindih ngan mood raya
    soo x leh nak buat ape2 ekeke ;)
    kita merdeka dlm hati udahh

    ReplyDelete
  6. aah lah dikkk
    mood merdeka tu bertindih ngan mood raya
    nak buat macam mana
    kira merdeka dlm ati jelahh ekek ;))

    ReplyDelete
  7. feel raya lebih menguasai diri sekarang ni...huhu...

    ReplyDelete
  8. time raya bru2 ni..dh nmpak masing2 letak bendera kat kereta

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...