4.5.12

Jumaat lagi

Yeay, it's friday..Dan, hari ni boleh la dianggap sebagai hari terakhir aku duduk di rumah sewa. Serius, tinggal saki baki sikit barang lagi nak dikeluarkan. So, petang ni aku off day la nak keluarkan segala barang tu. Patut pagi ni yang aku off day, tapi tak jadik, aku cuma datang lewat je. 

Itupun sempat je pagi tadi aku kemas fridge, cuba cakap sapa suka kemas fridge? Habis dah aku basuh-basuh dan clearkan segala item dalam fridge tu. Percayalah eh, bila dalam keadaan macam ni, baik aku dan mrhubby masing-masing berada dalam keadaan yang agak tertekan. Yelah kan, bukan fikir soal nak pindah je, tapi macam-macam ada dalam otak ni, tapi so far so good..Insyaallah everything's going fine..Kalau kita boleh organize dan fokus, semua pun akan dipermudahkan (sebenarnya tulis memang senang, realitinya memang agak payah, huhu)

Ok, aku baru perasan follower kat blog ni makin bertambah (baru 200 lebih dah kecoh, tapi ok apa). Terima kasih banyak-banyak, tapi aku mintak maaf, sebab memang tak sempat nak blogwalking sangat hari ni..Maaf sangat-sangat yea..Later i'll update..

Tata..:)

10 comments:

  1. Terase pntnye. Lagilah tuan empunya badan, kan?

    ReplyDelete
  2. mmg!! klu masing2 letih dan penat mesti akan tertekan...byk2 kan selawat dan pkr positif ek..

    mmg tak suka kemas fridge hahahaha tapi wht to do

    ReplyDelete
  3. Esok kakak balik BP dan akan lalu depan perumahan Huda yg baru... kakak nak skodenglah hihi...

    ReplyDelete
  4. ada masa singgah ye...hehehe

    ReplyDelete
  5. selamat mengemas dan berpindah huda.. semoga segalanya dipermudahan.. semoga perpindahan ini membawa lebih kebaikan kepada huda dan keluarga.. wah dah bertambah2 folowwer ye.. semoga terus bertambah2 lagi..

    ReplyDelete
  6. Mesti teruja dapat masuk ke rumah sendiri, kan? :)

    ReplyDelete
  7. penat tu..kalau ada bantuan dari adik beradik atau sedara mara mudah la sikit kerjanya..

    ReplyDelete
  8. pindah rumah memang memenatkan..saya pindah rumah sibuk mengemas sampai tak larat nak bercakap dengan hubby...hehehe..tp memang best dpt masuk umah sendiri kan..

    ReplyDelete
  9. mesti seronok masuk rumah baru kan...;)

    ReplyDelete
  10. teruja bila nak pindah rumah sendiri ni. tapi yg tak larat tu mmg bab kemas2 kan...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...