24.7.12

Ambik mood

Sebenarnya aku takde mood nak blogging this week, ingat nak start tulis entry minggu depan. Tapi malam tadi mrhubby dah tanya, "takde entry baru ke?" Alamak...so untuk mukadimah, nengok gambar jelah dulu..:)

 Kitaorang dah pasang wallpaper baru semalam.





17 comments:

  1. Replies
    1. Raya jom datang rumah akak yea...:)

      Delete
  2. wah! mesti cantik rumah huda ni, ada walpaper...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala kak, biasa2 je la kak, ni yang nak wallpaper ni mrhubby, kita ni follow je.

      Delete
  3. Cantiklah Huda. Pasang sendiri ke atau contractor yg pasangkan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terus suruh orang kat kedai wallpaper pasangkan sebab harga include sekali pemasangan lagipun diaorang lebih pakar kan..

      Delete
  4. hubby tanya baru nak buat entri ek?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kononnya nak berehat blog this week..tapi sebab dia baca gak blog saya, so kasi update la..

      Delete
  5. Persediaan utk rayalah nie,cantik corak nie.

    ReplyDelete
  6. cantikla kak :)

    ok x harga dia? bp? hihihi

    ReplyDelete
  7. cantik wallpaper ni kak.. simple jer.. model kt wallpaper tuh lg cantik tau.. hehe..

    ReplyDelete
  8. tak pernah pasang wallpaper.
    berapa ye harga dia??cantik la..

    ReplyDelete
  9. cantik cantik cantik wallpaper tu..nampak klasik...:)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...