31.7.12

She's my girl


Aku takde idea nak update sebarang cerita. So aku suka nak letak gambar my little Zara here. Entah kenapa suka sangat nengok muka dia ni, hehe. Dah besar dah anak dara aku ni, mulut pun boleh tahan gak ni..:)

Malam tadi aku window shopping online ngan dia, ajak nengok dress yang cantik-cantik mana tau ada yang dia berkenan ke, tapi hampeh, abis semua dia kata seksi, camana tu? Belum pun masuk 4 tahun tapi dah pandai memilih, hehe..:)

Eh, tadi kata takde idea kan, ok dah..

15 comments:

  1. Replies
    1. ala dress yang nak beli tu takdelah seksi mana, biasa2 je kot..esok dia dah besar sikit confirm dah takmo pakai dress, ni time dia tengah comel la ni nak pakaikan, hehe..

      Delete
  2. pandai zara tanak pkai seksi.. hehe

    ReplyDelete
  3. Anak sekarang makin cerdik Huda..
    Huda salah satunya - kena beli yg dia suka kalau tak beli tak dipakai rugi.

    ReplyDelete
  4. lawa zara ni..:)
    nampak ketiak kot..tu yang dia kata seksi tu..:)

    ReplyDelete
  5. Comeylah zara....
    samalah dgn saya aeish tuh lah sorang my girl...buah hati mama juga....

    ReplyDelete
  6. hehe.. pandai dah dia pilih yg mana seksi ke tak ye... zara mmg comel!

    *huda, rumah kami tu area jalan parit jalil... bandar putera indah. 5 minit je dari rumah sewa sekarang.

    ReplyDelete
  7. haa alhamdulilahhh kalau x nak seksi2 tuu .. syukur
    suke akk dgr ..
    anak2 akk pun dah pandai .. x nak lengan pendek2 ..
    cuma pakai tudung time kuar aje ;)

    ReplyDelete
  8. Wajah suci seorang kanak-kanak.Cantik!

    ReplyDelete
  9. Budak bijak zara ni, kecik kecik dah tahu pilih dan ada taste sendiri..

    ReplyDelete
  10. anak dara saya pulak sibuk nak yang seksi..bertuah punye budak..hahahah

    ReplyDelete
  11. okla tu.. sejuk perut ko udet! :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...