12.3.13

Imbasan 2009

Selongkar blog lama dan terjumpa gambar ni...

Kalau tak silap ni masa raya tahun 2009 kat Kandang Melaka. Yup nama kampung ni Kandang Melaka ok. Tempat ayah aku dilahirkan.

Masa ni umur Zara dalam setahun lebih dan Zarif 4 tahun lebih. Wahh, time flies yaaa..

Tema kitaorang kuning tapi aku je out of color, konon ada tone la, hehe.

Antara gambar yang paling aku suka...:)



6 comments:

  1. Alamak, baru kejap tadi sy komen panjang. Internet lak problem. Adehhh!

    ReplyDelete
  2. comel zara dengan rambut ikat dua tu...:)

    ReplyDelete
  3. saya kalau selongkar gambar2 4-5 tahun kebelakangan cuma jeles ngan badan sendiri jer. cam mana la skrg berat saya dah terlebih sangat2....

    ReplyDelete
  4. comelnya zara masa kecik! cute betul dia...

    izan pun kalau selongkar balik gmbr2 lama... jadi rindu sgt masa anak2 masih kecik.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...