26.3.13

Update!

Ok fine..Setelah semalam langsung tak boleh bukak internet. Geram ok. Bukanlah semata nak layan fb, blog dsb. Tapi aku nak check email kerja dan check jadual bos pun tak boleh.

Ada masalah dengan kabel eletrik utama kat bangunan tempat kerja aku ni so dengan line internet aku pun terjejas abis. Memang menduga kesabaran betul la. Sebenarnya hari ni pun masih tak ok lagi dan line pun masih problem tapi aku bawak broadband MAXIS. Nasiblah ok.

Susah ohh kalau takde internet ni, nak buat kerja pun tak boleh. Mujurlah esok dan lusa aku cuti, hehe, takdelah tertekan sangat. Kata cuti sekolah kan, haruslah kena cuti untuk anak-anak dan mrhubby jugak. Takde ke mana la, memang nak dok rumah je. Walaupun dah gaji tapi memang taknak ke mana lagipun cuti pendek sangat, seminggu je. Dengan aku yang dah masuk trimester 3 ni, ha memang takde nak ke mana la..

Mrhubby pun cuti tapi kerja dia banyak. Hari ni pun dia bawak budak-budak ke sekolah sebab ada urusan nak diselesaikan. See, sapa kata kerja cikgu ni senang boleh dok rileks time cuti? :)

Eh lega rasanya boleh update kat blog ni tau, legaaa..hehe. Jap-jap lagi aku bw korang yea..

Selamat bercuti sekolah dan berehat & Selamat Bekerja bagi yang kerja cam aku ni, huhu..


5 comments:

  1. gile baik ko kat opis x de tenet siap bawak tenet sendiri! ahahah.. kellas ko udet!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terpaksa beb kalau tak langsung tak boleh buat kerja..

      Delete
  2. Adeh....klu sy takde tenet kat opis pun boleh mati kutu gak!!!!!

    ReplyDelete
  3. kat opis kadang tenet pun problem juga..
    boring pulak he..he,..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...