17.6.12

Abah yang kusayang

Hari ni memang agak lewat nak keluarkan entry sempena hari bapa. Sesungguhnya kasih ibu mahupun bapa adalah sepanjang hayat. Nothing to say much, truely i love u forever n ever abah. Segala nasihat, ajaran dan pengorbanan takkan dilupakan..Tanpa abah, pastinya aku takkan jadi macam sekarang, tq so much.


Dan pastinya for mrhubby aka abah pada anak-anak aku. Tq for being such a good and kind dad to Zarif n Zara..:) Takde celebration special for today sebab terlibat dengan majlis hari keluarga tempat kerja aku, kesimpulannya kitaorang menghabiskan masa berkualiti bersama-sama..:)



3 comments:

  1. wahhh missbby2 ada kapal besar..hihi

    selamat hari bapa..rindunya kat ayah saya..

    ReplyDelete
  2. best orang ada ayah lagi kan?..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...