31.1.13

Happy 8th Birthday Muhammad Zarif

Diam tak diam kejap je kan masa berlalu dan sekarang dah 8 tahun. Sikit hari lagi dia lebih tinggi dari aku. Dan sikit hari lagi dia boleh jadik bodyguard aku jugak. Sikit hari lagi mungkin orang akan ingat aku kakak pada dia (haha, takmo kalah ok).

Kalau ibu marah-marah tu tandanya ibu sayang dan ibu amik berat pasal Zarif tau. Mana ada ibu yang tak sayang anak. Logiklah dah nama pun budak laki takkan nak expect dia dok diam je kan, mestilah lasak dan kalau tak kena marah sehari memang tak sah..:)

Ibu doakan supaya Zarif diberikan kesihatan yang baik, terus aktif, dengar nasihat ibu abah, rajin solat dan saling hormat menghormati orang lain..

Hari ni takde buat apa kot sebab plan nak buat majlis kecik hari Sabtu ni. Cuma malam tadi dia request nak kek batik, ala senang je tu..:) Nanti petang ibu buatkan ok..


11 comments:

  1. happy birthday zarif....
    semoga panjang umo dan sihat selalu ye...

    ReplyDelete
  2. Anak sulung kah? The only one setakat ini (sebelum yg baru tu akan lahir).?

    Selamat Ulangtahun Kelahiran Zarif, semoga menjadi anak yang terus cemerlang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah kak anak sulung ni, hehe...Terima kasih.

      Delete
  3. Selamat ulangtahun ke 8 Zarif.

    Memang dah macam adik Huda pun tengoklah dia punya sasa:)

    ReplyDelete
  4. hepi besday Zarif...
    moga jadi anak yang soleh dan cemerlang disekolah juga......

    ReplyDelete
  5. happy birthday Zarif... memang bakal body guard mak ngan adik2ni...

    ReplyDelete
  6. sikit lagi nak sama tinggi..
    seronok tengok anak membesar depan mata..

    ReplyDelete
  7. happy besday zarif... moga terus jadi anak yg soleh dan selalu membanggakan ibu n abah ye.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...