9.1.13

Mimpi Safee Sali

Gara-gara pasukan Darul Takzim kalah bolasepak malam tadi dengan pasukan Pahang, aku boleh termimpi.

Aku mimpi jumpa Safee Sali tau. Lepas tu aku tanya dia;

"Fandi Ahmad marah tak pasukan Darul Takzim kalah?"

Safee jawab, " Tak marah..biasalah game mesti ada kalah dan menang.."

"Ok lepas ni mesti buat baik-baik tau, takper hero mesti kalah dulu.."

Hahahaha..Tak agak-agak ok aku mimpi. Tapi not bad la game malam tadi, Pahang pun main best..:)

8 comments:

  1. Malu aje... keluar duit berjuta-juta dah Johor dgn impot sana-sini kalah juga dgn anak tempatan Pahang...

    Hero kalah dulu ye Huda (nak sedapkan hati tu...)

    ReplyDelete
  2. hero mesti kalah dulu...? hahaha, ni mimpi dah macam filem tamil

    ReplyDelete
  3. errrr... boleh masuk dlm mimpi ye kak huda.. bestla dpt mimpi safee sali... hehehe

    ReplyDelete
  4. Hahahahaha! Sengih sy baca entri ni. Agak2, TMJ susah ati tak bile teamnya kalah? Huuuuu~

    ReplyDelete
  5. nampak safee muram jer semalam...

    betul3! hero mesti kalah dulu

    ReplyDelete
  6. anuar musa mesti senyum bangga..agaknya dalam hati dia.."tu la baru nak terlibat dengan bolasepak dah cakap pandai..sekarang kalah pulak,,buat malu je..jaga pasukan sendiri dulu"hehehe

    ayat sendiri..bukan ayat anuar musa nih..

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. Kau ingat senang nak mimpi safee sali? Heheh

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...