29.1.13

Intro dulu..

Salam pagi Selasa untuk semua. Sekian lama tak update dah mula rasa rindu, hehe. 

Ni intro je dulu ye memandangkan ada gambar-gambar yang nak di upload ke blog ni belum di transfer kan lagi. Korang ke mana cuti yang lepas?

Dari Jumaat hingga Ahad aku ke Kuala Lumpur atas urusan peribadi yang perlu diselesaikan. So selesai segalanya rasa syukur sangat. Alang-alang dah ke KL tu pastilah aku ke IKEA..Ada beli barang sikit untuk dekorasi rumah.

Ke mana-mana pun waktu cuti hari tu memang ramai je orang terutama kat shopping complex la..Maklum jelah kan dah gaji dan bonus. Untuk CNY nanti rasanya memang takde ke mana kot, nak rileks je kat rumah...(haraplah takde sebarang plan).

Semalam pulak ada final discussion pasal nak buat kitchen kabinet. Sian aku, dah pindah rumah nak dekat setahun baru nak buat kitchen kabinet. So gitu gini uruskan macam-macam dah lewat petang. Rasanya dari semalam sampailah hari ni, masa cepat sangat berlalu..Walaupun cuti tapi still masih banyak kerja.

 Orait tadi kata intro je kan..:)


9 comments:

  1. Wah... Kakcik ke JB, Huda ke KL. :)

    ReplyDelete
  2. intro je ek ?.. tak sabar nak tunggu entry seterusnya, yg ada gambar :) hihi

    ReplyDelete
  3. bru intro je ni.. blum lg tang isinye hiihhi

    ReplyDelete
  4. pergi beli apa kat ikea? seronok bil fikir hias rumah ni... saya hias masa masuk hujung 2011 dan thun leps je... rsa cukup, stopkan dah...

    ReplyDelete
  5. sy blik kg, akak g kl..elok sgt la tu.. hahaha

    ReplyDelete
  6. jenjalan rumah MIL ....dekat saja di Puchong.......

    ReplyDelete
  7. confirm borong habis kat IKEA tu kan kak huda... x sabar nk tgk entry yg bergambar tu... ;)

    ReplyDelete
  8. Org utara ke sekalatn. Org selatan ke utara. Kakak balik kg aje Huda...

    ReplyDelete
  9. intro jangan tak intro... akak kat sini pun dah lama tak ke ikea...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...