28.3.11

Set Botol Susu Tupperware

Salam,

Hari ni adalah hari yang kejap ok, kejap tak ok, kejap panas, kejap sejuk..macam-macam la..

Dan, pengubat bagi hati yang tak tenang ni adalah benda alah yang aku dah dapat ni..Dari last week aku oder, baru dapat..yeehaaa! Ko bayangkan punyalah seksa aku nak mendapat set botol susu tupperware ni..Walaupun aku agen tupperware, seksa jugak tau, asiklah takder stok je..lama dah menunggu..Last-last aku tawaf blog-blog yang menjual produk tupperware ni, dan akhirnya dapatlah jugak dari dealer kat melaka..

Kata nak botol susu free BPA kan..dah kalau agen tupperware, tapi tak pakai botol susu tupperware macam tak patut la pulak kan..

Kalau nengok kat gambar, rasanya macam besar je kotak dan bekas letak susu ni..

mungkin gambar diambil close up kot..

Sekali bila dah dapat, punyelah comel...sangat memuaskan hati aku laa..:)

kotak yang comel-boleh bagi zara buat main-main ni

set botol-botol dan bekasnya

2 item tu aku dengan gelojohnya dah bukak plastiknya..

dan dengan rakusnya jugak, aku dah isi pun susu dalam bekas


Dan, dengan jujurnya aku bagitau, kalau korang yang dah jadik ibu tak beli set botol susu tupperware ini adalah sangat rugi..(Aku bercakap bukan sebagai agen yea..)

Serius, aku sangat puas hati..:)

So, pada sesiapa nak oder set botol susu ni, contactlah aku yea..Tak rugi okeh, sangat berbaloi-baloi dengan harga yang berpatutan RM96.60.

5 comments:

  1. huda...ni harga ahli ke? heheheh email kita klu harga ahli (kita pun ahli tupperware) tapi mls gile nk g kat jb nie :(

    bpe ML ek botol tu

    ReplyDelete
  2. nanti kita inbox kat fb awak eh

    ReplyDelete
  3. www.blogger.com is awesome, so many interesting articles are here

    http://www.total-ban.org/node/50

    ReplyDelete
  4. www.blogger.com is coolest site in the world

    [url=http://hepatitis-symptoms.blogspot.com]hepatitis a
    [/url]

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...