14.1.12

Aisehhh..

Sorilah, tadi saja-saja main preview template blog yang cantik-cantik, rasanya tak tekan save pun, entah tiba-tiba boleh tertukar pulak..bencilaa..Lepas tu aku tak buat backup pun..Serius takde niat nak tukar template pun..Ni lah namanya takde kerja di hujung minggu..

TAPII..dah tertukar pun sekarang ni..Haishh, malas nak fikir, ni aku edit mana yang boleh dan sempat je..Selamat membaca blog yea..Tq.


7 comments:

  1. cantik templete baru ni.. nmpk segar.. tak payah tukar balik pun tak okey dah ni..

    ReplyDelete
  2. cantik dah ni huda, cuma akak lagi suka kalau entri di belah kanan, sidebar di belah kiri.Akak pernah baca entri di belah kanan lebih mesra SEO. Satu lagi threaded comment tu, walau pun dah hilang, blogger skrg dah ada threaded comment huda, tak perlu tambah kod dari luar pun. Cuma kena guna emmbedded below postlah, bukan pop-up mcm ni. Dah banyak blog akak tengok guna, cantik juga, terus boleh reply bawah orang yang komen....

    ReplyDelete
  3. wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

    ReplyDelete
  4. ok, kak yus..dah tak larat nak tukar dan kita malas nak edit, kira ni ok la eh..hehehe, kita pun bukan blogger popular..

    ReplyDelete
  5. huda--
    eihhhhhhhhhhhh
    dah cantik, ayu suka..
    jgn risau..
    janji entry huda sesuai buat kami...

    enjoy for blogging ya

    ReplyDelete
  6. tq ayu..dah malas nak edit lagi..

    ReplyDelete
  7. eh, akak salah taip lah atas tu, akak maksudkan lebih suka entri belah kiri, sidebar kanan, tapi akak tulis terbalik pulak...haha,

    Tp entri kat tengah pun ok, terpulang huda..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...