4.1.12

# Wordless Wednesday 16


The truth is lepas hantar zarif ke sekolah rendah pagi tadi, aku nangis..Yea aku nangis sambil dengar lagu patah seribu - shila hamzah (tak tau apa motif), sambil taip entry kat blog, sambil meleleh air mata...huhu..

Tak tau eh, lately ni aku cepat sangat terasa...

13 comments:

  1. comel zarif pakai baju sekolah, senyum pun macam budak baik & innocent je :)

    ReplyDelete
  2. kenapa pulak tu??

    jgn cepat bersedih....ingat padaNYA selalu

    ReplyDelete
  3. kenapa huda? Sebab zara tegur tu ke?...huhu. Relax ya,..

    ReplyDelete
  4. Suka jugak dgr lagu tu... Sedihkannn...

    ReplyDelete
  5. mesti kak nurul tengah terharu, gembira terkenang-kenang dan agaknya semuanya bercampur baur, itu yang tertitis air mata...
    Hati ibu...

    Tahniah zarif dah masuk sekolah..belajar rajin supaya ibumu selalu bangga..:)

    ReplyDelete
  6. nangis sebab gembiro or sedih..huhu

    ReplyDelete
  7. @kucingorengemok tq, amin, mudah2an moleklah perangainya..

    ReplyDelete
  8. @~ yus ~ eh taklah kak yus, tak kisah pun zara cakap cam gitu pasal kita tetap akan berblog, hehe

    ReplyDelete
  9. @RULZA mungkin jugak kan..biasalah nanti zakiah pun akan menghadapi semua keadaan ni jugak..

    ReplyDelete
  10. Adakah...adakah...perut itu ada isi?

    Hiks~

    ReplyDelete
  11. @Huda

    tula kak, bila akak selalu cerita pasal anak2 akak kita pun teruja jugak..

    tak sabar tunggu umar dan ammar besar...:)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...