9.1.12

Terserlah ketidakpandaian aku

Kan hari tu aku ada kata nak pergi main boling, haha..Sungguh macam tak percaya dengan diri sendiri. Aku main boling?? Yeaaa, aku main boling ok..Tak pernah-pernah, entah apa aku mimpi pun tak tau..

So semalam aku pun pergilah main boling. Aku mintak lane yang hujung-hujung, maklumlah amatur..Main pun satu frame jer..Time nak baling (eh baling ke? macam ganas je..) bola tu, rasa berdebar macam apa je, ntah apa-apa aku ni kan..

Sebenarnya aku nak main boling ni sebab nak latih diri aku sendiri pasal nanti kelab futsal sekolah mrhubby nak buat pertandingan boling antara suami isteri, jadi haruslah aku berlatih dulu, hehe..

ni gaya je lebih tapi oklah lebih baik dari aku..

Terserlah sangat ketidakpandaian aku ni...huhu

12 comments:

  1. sama lah kak kite pun tak pandai boling tapi campak je bola boling tue..hihi nanti lama2 pandai lah main boling..

    ReplyDelete
  2. Hahaha.... dekat separuh tertinggal dgn en abang ye Huda.... tak apa latih lama-lama oklah

    Kakak lama betul tak main...

    ReplyDelete
  3. wah.. bagus juga pi berlatih dulu.. nnt bila games sebenar dah teror.. akak last main bowling waktu sblm kahwin.. sbb mmg tak berbakat, lepas2 tu mmg dah tak main dah.. he..he..

    ReplyDelete
  4. @Little Gurlz kelakar la kecik..ntah apa2 je main semalam tau..

    ReplyDelete
  5. @Kakzakie harap lepas ni terer la hendaknya..

    ReplyDelete
  6. @mizzkechique serupa ke? takpe at least ada geng..:)

    ReplyDelete
  7. @Hanis Azla wah sebelum kawin?? lama tu kak..

    ReplyDelete
  8. hehe, boleh main dgn kitorang ni huda, akak pun tak pandai sangat, tp bos awak tu leh tahan....huhu

    ReplyDelete
  9. last time saya main boling...kuku saya patah! heheheh~

    ReplyDelete
  10. xpe.. lama2 nnt pandaila tue.. kena selalu pi main boling... :) wah.. dah berwajah baru.. lama x ke sini

    ReplyDelete
  11. Kalau 54 point kena training 54 kali bayar lane baru ok kot... Tapi takper sekurang-kurangnya ada point untuk bermain boling

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...