11.8.11

Suka baby

video

Salam,

Dah hari ni dua entry jer..Layan video ni, entah dari mana mrhubby jumpa video ni..Zara umur berapa ek? Aku pun lupa la..Ada 3 batang gigi je tu, comel je kan? :) Isshh, tetiba aku teringin nak baby, hehe..Serius aku suka baby..Memang la ada cabaran jaga baby, tapi serius ia sangat menyeronokkan..

Selamat berbuka puasa..Insyaallah hari ni aku buka spageti jer..


3 comments:

  1. hehehehe maknanyer dah boleh ada baby lagi tu ;p

    ReplyDelete
  2. akaknye theme blog polka dot ni macam baju kite je..hihi

    insyaallah kalau ada rezeki leh la ada baby baru..:)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...