3.2.12

Berdebar-debar..

Bertemu lagi di hari Jumaat yang mulia..

Perasaan berdebar-debar menanti hari esok, walaupun ramai suka..Esok kan hari sabtu, hari cuti. But then, aku rasa macam nak lambatkan masa je, huhu.

Esok adalah hari pertandingan boling kelab futsal sekolah mrhubby. So semua isteri terlibat dan bertanding sekali..Debarannya cukup terasa. Tak pernah main boling, adalah hari tu sekali je kot buat latihan dan rasanya malam ni kena turun main lagi sekali..Kata mrhubby, it's just for fun, tapi tetap berdebar..

Kalau nak nengok markah aku main boling hari tu, jengah kat sini, segan u....:)


10 comments:

  1. Kakcik pernah main sekali, dan dah tentu dapat tempat tercorot! ;-)

    ReplyDelete
  2. Selamt berperang Huda... tak perluberdebar, kalah ke menang bak kata Mr. Hubby sekadar suka-suka...

    ReplyDelete
  3. Go Huda go!! Ala.. kak zefa lagi la tak pernah main.. Semoga berjaya!!

    ReplyDelete
  4. jgn risau..wat mcm pemain profesional kak..hihihihi

    ReplyDelete
  5. ADUIII lama dah x main bowling... semoga berhaya esok.. xpe2 mula2 mmg teruk nnt dah lama2 okla tu... target nak baling tu kat anak panah tengah2 tu je.. insyaAllah boleh strike.. hehehehe

    ReplyDelete
  6. caiyokkkk udet..mesti bole pnya la!

    ReplyDelete
  7. Yeay! Dah lama tak men boling. Teringin tp suami tak pndi men. Hahahahah!

    ReplyDelete
  8. rileks huda.. main utk suka2.. tak perlu preasure.. klu srike sorak.. klu masuk longkang pun sorak juga.. barulah fun.. all the best ye..

    ReplyDelete
  9. best tu main boling lama dah tak main boling..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...