10.2.12

Birthday wish from Zara

Semalam birthday anak sedara aku Nasya yang ke 5 tahun..Disebabkan zaman teknologi kan, aku suruh la Zarif dan Zara bagi wish kat Nasya, tapi sebab Zarif dah besar, dia bagi ucapan biasa je..Ni ha, dak Zara ni excited bukan main siap nyanyi-nyanyi lagi...:) Aku dah postkan video ni malam tadi ke fb adik aku, haraplah Nasya suka bila nengok ni..

Sound tak berapa clear, tapi boleh la kan..

9 comments:

  1. TERSENYUM TENGOK AKSI DIA..
    COMEL LA..:)

    ReplyDelete
  2. yg jauh kita dekatkan..yang dekat, kita rapatkan..semuanya hasil dr teknologi

    ReplyDelete
  3. Huda... cara Zara nyanyi tu betul-betul selamba je...

    ReplyDelete
  4. hehe soo sweett!..
    kecanggihan teknologi jdkan hubungan sesama keluarga jd lebih menarik dan rapat kan?..=)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...