20.2.12

Cerdas & Cergas..

Assalamualaikum..

Jumpa lagi hari Isnin ni. Aku rasa hujung minggu lepas ni barulah dapat rehat dan santai sepuasnya. Memang takde ke mana pun, just duduk rumah mak abah aku (tolong jaga rumah pasal diaorang semua ke KL).

Ok, so hari ni sepatutnya minda dan fizikal kena cerdas dan cergas. Sebab tido pun dah berlebihan, konon nak cover tido-tido yang tak cukup sebelum tu kan, hehe.

Apakah breakfast korang pagi ni?

 Eh, baru perasan serba kuning laa..

Aku bawak roti dengan telur hancur (Sekeping bagi 2), muffin orang kawin (mak aku bagi) plus air masak..Eh cukup ke? Rasa macam tak cukup ni..

Ok, update lagi nanti..

12 comments:

  1. anal akak suka bawa bekal roti + telur hancur tu, + sosej potong2 kecik + mayonis dan sos. Tp hari ni mereka bawa nasi panas2 + telur + kicap je...hihi.

    Tak cukup jap lagi boleh gi cafe untuk breakfast tambahan ya huda...:)

    ReplyDelete
  2. Kalau ibu Yusuf tak cukup tu.. hihi..

    ReplyDelete
  3. @~ yus ~ kak, saya tak suka pergi cafe, kalau dah masuk ofis, saya memang susah nak keluar semula..:)

    ReplyDelete
  4. @Zefa NorAsmara kan ibu yusuf, memang tak cukup ni..:)

    ReplyDelete
  5. Minggu lepas kakak pergi kenduri kawen di BP kan Huda... ole-ole dia bagi cakar ayam yang digubah jadi bakul... cantik dan rangup - kakak makan bakul itu tau hihi....

    ReplyDelete
  6. kalau zakiah tentu tak cukup..hihi

    ReplyDelete
  7. :) best...saya belum bfast pun lagi...hehehe

    ReplyDelete
  8. kalau compare dgn nasi lemak akak pagi ni mmg makanan tu mcm tak cukup huda.. he..he..

    ReplyDelete
  9. Awak thn minum air masak je? Sy klu tak de nescafe, alamat jdk mcm zombie. Ngantok!! Uwaaa!

    ReplyDelete
  10. aku tak bekpes...terus lunch je...mmg tak bgus betul amalan mcam aku ni kan!hehehe

    ReplyDelete
  11. kalau izan pun cam tak cukup tu...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...