12.2.12

Neelofa oh Neelofa..

Sebenarnya kan, aku tak pernah kisah pun bila orang cakap pasal Neelofa. Dia cantik ke apa ke, memang tak pernah kisah la. So far kalau dia berlakon mana-mana cerita, aku tak pernah heran pun. Even aku ada hati nak nengok filem Azura 2012 pun bukan sebab nak nengok Neelofa tapi nak nengok Shahz Jaszle hensem tu, hehe (tapi tak nengok pun filem tu..)

Tapi kan, malam tadi bila nengok cerekarama Ijam Non Yankee tu tetiba hati terpaut kat Neelofa. Suka nengok dia comel je bertudung, nampak sweet lagi. Macam biasa je pakai tudung tu kan. Tak taulah kalau dia pernah bertudung dalam mana-mana cerita sebelum ni.

Cerekarama malam tadi, simple je, boleh lah buat ringankan kepala otak aku yang serabut ni..Abah aku pun boleh bertahan nengok cerita tu malam tadi, selalu dia tak nengok pun drama melayu, mungkin nengok Neelofa comel yang gedik manja tu kot, hehe..

8 comments:

  1. cuma citer tu cam kosong jelah kan..hehehehehhehe...kita jarang tgk drama melayu (tak kira mlayu or apa2 le sbb jarang tgk tv) tapi boleh le layan citer tu mlm tadi ;)

    ReplyDelete
  2. sekolah dulu dia bertudung ..budak mrsm lak tu

    ReplyDelete
  3. ha'ah...layan juga cerita tu malam tadi.

    ReplyDelete
  4. neelofa kan cik mek kelate
    mesti la pandai bertudung
    muke pun sweet je
    ;)

    ReplyDelete
  5. sweet jerr dia pakai tudung...muka dahlah kecik...

    ReplyDelete
  6. Koding Berkata:
    Moga diberikan hidayah agar dia terus bertudung di dalam dan di luar drama...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...