15.2.12

Sarapan mudah

Assalamualaikum dan Selamat Pagi,

Pertama sekali terima kasih pada semua yang memberi komen pada aku melalui entry ini..Aku baca setiap komen satu persatu dan hargai semuanya..:)

Hari ni ok dah..:)

Ok, jom aku nak share satu sarapan mudah yang semua orang boleh buat. Mungkin ada yang dah tau, tapi aku share jugak. Manalah tau korang boleh buat ni untuk bekalan anak-anak..Ini bekal aku hari ni..

Klik kat gambar bagi lebih jelas yea & selamat mencuba..



15 comments:

  1. Banyak makanan yang mudah dan ringkas untuk disediakan, tapi kita masih juga suka membeli yang dah siap.

    Terima kasih Huda. :)

    ReplyDelete
  2. sedapnya.. tentu anak2 seronok mamanya rajin.. nak buatnya senang.. tp akak selalu malas.. he..he..

    ReplyDelete
  3. Kalau anak-anak kakak lebih suka tak gelek sebab roti akan lebih soft texturenya....

    ReplyDelete
  4. @Kakzakie tapi terpulang pada individu kak, nak gelek roti or takmo..

    ReplyDelete
  5. ringkas tapi padat...sedap..

    ReplyDelete
  6. Sy suke gulung dgn cheese sekali. Sdp gak!

    ReplyDelete
  7. err,, saya goreng nugget je harinie,,haha :p

    komen dan follow sini,, salam kenal,, ^^

    ReplyDelete
  8. sedap, mudah dan cepat....
    aku pun suka...

    ReplyDelete
  9. wah..letak biskut CC tu baru
    tau ni...boleh cuba :)

    ReplyDelete
  10. penah buat tp x penah guna biskut cream crackers tu..apa2 tq, nak try lah nnti ^^

    ReplyDelete
  11. anak2 saya pun suka kalau saya buat sosej roll ni. tapi saya bubuh cheese (potong 3) & takde breadcrumb. melting cheese tu yg tak tahan. hehe

    ReplyDelete
  12. waaahhh enaknya :) terima kasih untuk resep sarapan yg praktis ini :) Nanti mau dicoba ahh :p oh ya klo boleh sharing ak juga ada menu dan tips2 sarapan mudah,praktis dan sehat :) bisa buka di blog ku www.healthyslim.weebly.com

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...