9.3.12

Finally...

It's Friday..

Terima kasih atas segala ucapan dan doa kalian pada aku semalam. 

Dan paling menggembirakan bila dapat balik rumah mak abah dan dapat bersama mereka. Dan pastinya  paling best bila dapat nengok muka mak yang melahirkan aku. Sungguh, sebenarnya jauh di sudut hati rasa sayu dan terharu, entah sampai bila aku dapat tatap wajah mereka aku tak tau..

Moga Tuhan berikan aku dan orang-orang yang aku sayang kesihatan yang baik sebab masih ada lagi perkara-perkara yang perlu aku lakukan bersama mereka semua..

Ok..as my post title, finally..Yeay, sapa yang tak suka hari Jumaat kan? Semua orang suka sebab esok cuti..Dan pastinya aku akan bercuti sampai Rabu depan..:):) 

Tujuan mau ke KL sebab nak jumpa adik-adik di sana. Kemudiannya jumpa kawan lama UiTM. Hari Ahad turun ke Melaka dan probably stay di sana kerana mau bawak budak-budak mandi manda dan jalan-jalan (Zara kata nak naik beca la pulak..). 

So, harap apa yang dirancang akan berjalan lancar hendaknya...Ni pun beg tak kemas lagi ni, aku nak settlekan semua kerja sehari ni, kalau tak sian kat bos-bos yang ditinggalkan nanti..






11 comments:

  1. happy belated bday huda...sorry lambat wish..smoga apa jua dilakukan mendapat keredhaanNYA...

    happy holiday ;)

    ReplyDelete
  2. semua orang tak sabar2 nak tunggu hari jumaat ni habis kan. boleh enjoyyy!

    ReplyDelete
  3. Kita boleh cuti bila-bila Huda, anak-anak kena tunggu mereka cuti sekolah. Masa inilah boleh jenjalan bersama...

    ReplyDelete
  4. aku pulak nak balik kampung mlm ni, tapi beg pun tak kemas lagi...huhu...

    selamat pergi dan balik ye...

    ReplyDelete
  5. Awak...semalam sy bz. Tak smpt nak bw blog kwn2. Sy rs sy tak jengah pun blog awak smlm kan?

    Selamat harijadi kawan. Semoga tercapai apa yg dihajati selama ini.

    =D

    ReplyDelete
  6. Selamat hari lahir kak nurul..semoga terus sukses dan gembira selalu..insyaallah amin..:)

    ReplyDelete
  7. selamat bercuti panjang kak... happy anak2 boleh naik beca nanti ye...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...