26.3.12

Baju taekwando

Salam 1 Malaysia untuk semua.

Oh, 2 hari di hujung minggu tak update blog. Niat je beria nak update tapi hampeh, banyak benda nak kena buatlah, so takde hati nak bukak pc, hehe.

Ada banyak benda nak share tapi satu-satu la kan. Semalam Zarif dah dapat baju taekwando. Pagi-pagi tu bila kejutkan suruh pergi taekwando mengamuk takmo pergi, kata banyak kerja la apalah. Tapi memikirkan duit yuran dan baju dah bayar suruh jugak dia pergi..Kalau taknak pergi, aku berhentikan terus je..Nasiblah lepas tu mood dia ok.

Balik dari sekolah menjerit-jerit excited cakap dah dapat baju..Oklah, so bila dah dapat baju tu harap bertambah excited ke kelas taekwando ni. Ala bukannya lama pun, dalam sejam setengah je pun setiap hari Ahad. Dari dia nengok tv je at least biarlah ada aktiviti yang berguna kan. Mana tau badan boleh kurus sikit ke..

Ada gaya tak?


10 comments:

  1. Anak kakak dah berhenti Huda. Masa tahun satu ok lagi. Masuk tahun 2 dia dah tak boleh tahan sakit-sakit katanya... sekarang dah tak pakai lagi dah uniform tu. Mula masuk dulu kalau sek anak kakak RM 100/- bulanan RM25/- sekarang tak tahulah...

    Tengok hero Huda macam dah pandai dah hihi...

    ReplyDelete
  2. zakiah dulu masa darjah 4 pernah gak cuba nak masuk..kelakarnya esoknya terus tak datang sebab ada budak 5-6thn baling batu kat kepala zakiah..hihi

    dah besar baru la join martial art..masuk silat plak..dapatlah belajar sampai tamat..:)

    bagus bagus zarif..pasni leh protect ibu ngan adik lebih lagik...."

    ReplyDelete
  3. Adik2 sy, ms talipinggang lutih, seme bersemnagat. Tp bile da tuka color, terus ilang ke mane...hahaha!

    ReplyDelete
  4. sangat2 bergaya...Auntie tgk gambarpun takut. Salam Kenal

    ReplyDelete
  5. wah...nampak bersemangat...harap dia boleh terus kekal dgn xtvt ni...

    ni xtvt yg sihat ni...

    ReplyDelete
  6. bagus bagus leh jaga umi dia nanti hehehe..dearrrrr rindu kamu ;)

    insyaAllah cuba mencuri masa yg ada selaju mungkin..jg diri ya!

    ReplyDelete
  7. ekekek segak zarif ngan tuksedoo teakwando nyeee ;)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...