21.3.12

Tahniah pada semua

Pertamanya tahniah diucapkan kepada mereka-mereka yang berjaya dalam keputusan SPM yang diumumkan hari ni. Yang kurang berjaya tu jangan risau, banyak lagi peluang kat luar sana tu. Zaman sekarang ni bukan bergantung pada kelulusan akademik semata-mata tapi more to kemahiran..So all the best pada semua.

Dan tahniah juga diucapkan pada mrhubby tersayang a.k.a. cikgu seni yang mana subjek PSV dia di sekolah mendapat kelulusan 100%..Katanya bilangan pelajar yang dapat A pun meningkat. Tak boleh la expect terlalu tinggi, ini sekolah kampung ok..

Tahniah pada semua..Kenangan SPM 96 dulu masih segar dalam ingatan..Terlalu banyak liku-liku yang perlu aku hadapi sebaik je dapat result tu..:)

9 comments:

  1. Dulu sy bercita-cita nak jdk cikgu pendidikan seni. Heheheh...mst bestkan?

    ReplyDelete
  2. teringat masa amik result spm dulu..rasa lemah jerk nak balik umah walau result bolehlah tahan..:)

    ReplyDelete
  3. mmm.....yelah..terkenang spm dulu...

    saya spm 95, hampir sebaya kita kan?

    ReplyDelete
  4. anak2 lambat lg nk ambik spm ni
    adik2 tak ada..yg ada anak jiran :)

    ReplyDelete
  5. Suka betul masa amik result sebab dapat jumpa semula kawan-kawan, jumpa cikgu-cikgu. Tapi plg best sebab lulus Add Math..hehe

    ReplyDelete
  6. hilang debarr ..
    ekekekek cam lah akak yg amik resault kan , ekekkek :)

    ReplyDelete
  7. spm kak aya tak elok hu hu ,jadi kalau hari result keluar tiap tahun, kak aya tak dengar radio, tak tengok tv he he teruk kan?

    ReplyDelete
  8. Tahniah kepada Calon SPM 2011 yg mencapai kecemerlangan dunia dan akhirat...

    Jemput singgah ke blog Koding...

    ReplyDelete
  9. saya amik result the next day sbb malas ak umpa dgn org. boleh pulak gitu kan? hahaha...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...