31.3.12

Hujung minggu yang penuh rahmat

Hujan non stop dari awal pagi tadi sampai sekarang. Memang sesuai kalau nak sambung tido kan, tapi aku tak boleh la pulak sebab mrhubby kena pergi sekolah ada mesyuarat PIBG. So aku kenalah bangun awal nak buat sarapan kan.

Lepas dah bangun ni dah tak boleh nak sambung tido lagi melihatkan banyak sungguh kerja rumah yang perlu dibuat. Tangan ni pun still rasa lenguh-lenguh dok main boling malam tadi, citer boling aku update Isnin nanti la yea.

Oh cuma agak surprise pagi ni bila dapat tau yang JPA dah keluarkan pekeliling melibatkan gaji baru nanti.


Alhamdulillah syukur sangat. Kalau ikutkan, gaji gov ni bukanlah banyak sangat pun, tapi untuk part aku dan mrhubby dah kira bersyukur yang amat. Banyak benda yang aku dan mrhubby rancang untuk kehidupan kami sekeluarga. Mudah-mudahan semua dipermudahkan..

8 comments:

  1. Rezeki bertambah Huda... maknanya kena tambah ahli. Adik Zara pun dah besar... tunggu apa lagi

    Selamt bercuti. Kakak kerja tau...

    ReplyDelete
  2. @Kakzakie Wah akak punya statement, ikutkan memang nak kak..kita tunggu yea, kot ada rezeki ke mana tau..:)

    ReplyDelete
  3. betul tu...syukur sangat2 gaji naik..nak rancang apa pun senang sbb dah tau anggarannya.

    ReplyDelete
  4. Rejeki kann dik , alhamdulillahhh bestnyeee

    ReplyDelete
  5. As salam Huda,

    Alhamdullillah, yang penting keberkatan rezeki tu... Sikit pun rasa cukup & byk... Saya tumpang gembira... Nak kecek kat hb gak ni...hehehe

    Thanks Huda sb sudi jd rakan maya saya, semoga persahabatan ini berkekalan...Insya'Allah :)

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah..utk org2 gomen

    ReplyDelete
  7. tahniah2 utk huda n suami... moga lepas ni semua urusan dipermudahkan ye.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...