15.3.12

Rindu semua..

Ok, back to normal routine..Yea, baru naik kerja hari ni, :), patutnya aku cuti je terus sampai esok kan, hehe..

Rindu jugak nak buat kerja, rindu dengan meja aku, rindu dengan kawan-kawan..Untuk pagi ni tak ada cerita lagi, tunggu nanti eh, serius aku pun rindu nak blogwalk, sebab bila cuti ni baca blog pun macam  gitu-gitu je, tak sempat nak baca betul-betul..

Ok, bagi aku settle kerja dulu eh, nanti dah ok, aku update yea..Kalau main blog je, nanti bos marah, hehe.

7 comments:

  1. Selamat berkerja Huda.. Selamat ber BW juga.. :D

    ReplyDelete
  2. Bila cuti panjang balik ofis banyak kena buat kerja yg tertangguh Huda...

    ReplyDelete
  3. Selamat meneruskan tugas seharian. :)

    ReplyDelete
  4. :) untung la kan.....cuti lama, tapi kerja...hehehe

    ReplyDelete
  5. @mizzkechique rindu ler..nanti akak baca balik awak nye blog ok..:)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...