9.4.12

Diduga

Assalamualaikum, 

Yea, aku kembali bekerja semula pada hari ni. Balik dari kursus petang semalam sampai kat Parit Raja lebih kurang pukul 6 petang.

Waktu berkursus, senang kata malam pertama di Pulau Sibu je aku diduga dengan berita dari parents mengatakan atuk aku dah kembali ke rahmatullah akibat penyakit jantung. Moga roh atuk dicucuri rahmat dan ditempatkan di kalangan orang yang beriman. Kalau boleh memang nak balik kampung tapi dah terikat dengan kursus. Kira mrhubby dan anak-anak lah wakil aku pada hari kejadian di Kesang Muar. Insyaallah Rabu ni sempena cuti umum aku akan balik kampung kejap.

Nak cerita lagi tapi nanti dulu yea, nak kemas meja ofis ni dulu,  dan insyaallah petang ni aku amik half day..:)


12 comments:

  1. Innalillahhiwainnailaihirojiun. Semoga roh Allahyarham tenang di sisi penciptanya.

    ReplyDelete
  2. selamat kmbali bekerja..smoga cria selalu :-)

    al-fatihah buat arwah,...moga rohnya dicucuri rahmat.amin

    ReplyDelete
  3. salam takziah dari akak dikk
    sabar ye
    doakan arwah tok ditempatkan bersama org2 yg beriman .. aminnnn

    ReplyDelete
  4. Takziah dari kakak. Sedih juga Huda tak dapat melihat di saat akhir...

    Moga rohnya tenang di sana

    ReplyDelete
  5. salam takziah dan al fatihah

    ReplyDelete
  6. Innalilah....Takziah utk awak sekeluarga.

    ReplyDelete
  7. salam takziah utk akak sekeluarga...

    ReplyDelete
  8. al fatihah utk arwah atok...
    semoga rohnya dibariskan bersama org2 yg beriman...amin...

    ReplyDelete
  9. takziah....
    taking care dear...

    ReplyDelete
  10. Takziah ye huda.. sedihnya bila tak dapat balik menziarah waktu itu kan..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...