4.4.12

Kapal selam di Melaka

Pernah pergi sini? 

Ni pergi time cuti sekolah hari tu. Baru nak update la ni. Ishh, besar tau kapal selam ni, memang besar betul la. Cuma belum boleh masuk dalam lagi la. Later on diaorang nak buat muzium kapal selam yang boleh masuk dalam semua la. Mesti lagi best kan..

Sapa tak pergi lagi, baik pergi bawak anak-anak. Lokasi kapal selam ni terletak kat Dataran 1 Malaysia Pantai Klebang. Bayaran masuk kalau tak silap aku RM1 orang dewasa dan RM0.50 untuk kanak-kanak. Tapi masa tu mrhubby bayar RM2 je untuk aku dan dia, budak-budak tak kena bayar pulak..





beria je Zarif..

10 comments:

  1. wowww..besornyer...
    xpnh lg tk scara live kapal selam

    ReplyDelete
  2. amboi dia..mcm ye2 angkat kapal

    ReplyDelete
  3. Kelakar tengok Zarif... pandai dia buat gaya macam betul je....:)

    ReplyDelete
  4. bestnya...
    bila le ada masa nk g jalan2 nie..asben busy jek..

    comel zarif hahahaha

    ReplyDelete
  5. akak pun tak sempat lagi ke sana...

    cayalah Zarif, kuat tu...hehe..:)

    ReplyDelete
  6. Eh, kmpg awak kat Melaka ke? Sbb sy tgk sini mcm agak rajin gak awak ke sane kan?

    ReplyDelete
  7. nice.....nanti nak g jugak la

    ReplyDelete
  8. besr betul yer kapal selam tu.. selama ni akak bayangkan kapal selam tu sizenya kecik aje.. he..he..

    ReplyDelete
  9. menarik je tgk kapal selam secara live. boleh bawak anak2 bila ada masa nnti...

    ReplyDelete
  10. wah... syoknya.. Queen pun teringin nak ke sini... ingat siap berpindah rumah nnt boleh la rancang bercuti ke melaka plak.. ngee :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...