28.9.11

Akhirnyaaa....

Akhirnya..follower aku telah mencecah 100 orang (by the time korang baca, dah 101 orang).


Terima kasih pada yang sudi jadi 'Sweet Friends' aku. Mungkin pada sesetengah orang follower tak penting, tapi pada aku, follower agak penting.

Tak ramai pun korang..Baru 101 orang, hehe..Tak cecah seribu pun..Tapi aku tetap happy, :).  Dan aku tau bukannya 101 orang ni masuk blog aku hari-hari. Aku bersyukur seadanya dengan reader yang tetap masuk ke blog biasa aku ni.

Oklah follower ke 100 tu adalah YNA.. Jomlah korang berkenalan dengan dia..:)



7 comments:

  1. hurrayy!! tahniah kak missbby.

    ReplyDelete
  2. tahniah...
    tak pe..
    dari 100 orang tu la akan ada blogger2 lain yang tahu pasal blog ni...
    :)

    ReplyDelete
  3. tahniah..bagi saya syok ramai sweet friend ni dapat berkongsi maklumat..seronok rasanya...

    ReplyDelete
  4. Congrats huda!

    Antara nikmat berblog kan..:)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...