1.9.11

Raya yang terseksa..

Salam,

Dah raya ketiga pun kan..Cepat je masa berlalu..naper la cepat sangat..tak puas cuti ni rasanya, hehe..Hari ni takde ke mana-mana, cuma tunggu sedara mara datang rumah mak abah aku jer..Dan dalam masa yang sama aku nak basuh segala kain baju kotor tu..Kang aku tangguh-tangguh ada berbukit baju-baju tu semua. Esok pulak aku dah nak ke KL nak beraya ke rumah abang-abang ipar aku..Pergi esok, balik bp hari sabtu, oklah kan..:)

Ni sementara tunggu sedara mara datang rumah, aku update la blog jap, huhu.

Hari ni aku mau kurangkan makan yang berempah-rempah..Seksa ohh..Kan aku dah bagitau raya aku memang suka makan kan..Tapi bila dah makan banyak, lepas tu campur-campur pulak..ha, korang tau la kan kesudahannya kann..Terseksa, tapi padan muka diri sendiri, hehe..Siap berebut masuk bilik air dengan mrhubby lagi..

So hari ni kena rehatkan perut dan aku cuma buat masakan simple yang aku dah pernah tayang kat blog sebelum ni..Apa dia??? Yeayyy, Shepherd Pie lagiiii..:) Insyaallah tak sakit perut kalau makan ni..:)



Aku belum sempat lagi upload gambar raya yang lain..nanti la eh..Aku dah nak siap-siap ni, mau standby sedara mau datang rumah..tata..


2 comments:

  1. pakkal je takde oven...teringin juga nak buat..kukus boleyyy?? hihihi

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...