12.9.11

Seboleh-bolehnya kan..

...memang takmo cerita pasal orang lain dalam blog ni. Hanya nak bercerita pasal diri aku dan keluarga je..Tapi kan, andaikata aku terlepas la kan, tercerita atau terkata pasal orang lain, tegurlah yea..Seboleh-bolehnya nak elakkan diri dari bercerita buruk pasal orang lain..

Tetiba nak tanya, cantik tak bunga yang abah aku tanam macam dalam gambar tu? Lawa la pulak terjuntai-juntai begitu kan? Entah apa nama pokok bunga tu aku tak tau..Kalaulah aku ada bakat menanam pokok macam abah kan best..Kata orang bila mengadap pokok-pokok bunga ni satu terapi..betul tak?

 paksa jugak zarif bergambar

 la..apa fesyen pulak si zara tu?

2 comments:

  1. betul la yang..kalau boleh nak citer pasal family sndiri jer..tak nak ada kisah org lain..lg pun tujuan buat blog pun sebab family..sama2 lar kite ye missbby hehehe :)

    ReplyDelete
  2. haik,pose budak kecik tu rare!hahha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...