27.10.11

Bila dia nak menari..

video

Ni zara menari bila dengar orang main cak lempong tu. Siap head banging bagai, ingat ni lagu rock ke? Sabar jelah anak daraku sorang nie..

Rasa bila zara ni besar sikit, nak hantar je dia ni pergi kelas menari..Boleh ke? Tak, bukan tujuan nak jadikan dia artis, hisshh, mintak simpanglah..Kalau hantar zara pergi kelas zapin pun macam syiok kan..

Zarif pun, aku pun tengah nak carik something untuk dia. Yang pasti kelas pertahanan diri on the list..Oh, kelas mengaji pun tak dilupa..Nanti mak aku bising, so kena tulis kat sini, hehe...

6 comments:

  1. heehehe tak pe..kasi dia belajar seni skit..tujuan kita bukan nak galakkan dia jadi artis kan..at least kasi dia enjoy skit life kanak kanak riang itu ;)

    ReplyDelete
  2. kiut.. :)

    kalau dia minat takpe
    lagi pun masih kecilkan

    ReplyDelete
  3. ok per kak htr kelas menari..aktiviti berfaedah gak tu..:)

    ReplyDelete
  4. hahahahhahahah comelnya zara...dia silap lagu tu.ingat lagu bunkface kotttt kikiki

    syahmi msuk tae kwn do awal tahun ni tapi stop sbb mcm2 masalah :(

    ReplyDelete
  5. ok apa, hantar dia kelas tarian...kalau kita tgk bakat dia ada ke arah tu y not? lain org lain bakat dia kan...

    ReplyDelete
  6. tu la... nak hantar anak2 ke kelas pertahankan diri jgk. sng drpd kck belaja. zaman skg ni bkn blh percaya semua org. at least dia org blh jaga diri sndri kan? kalau dia suka apa salahnya hantar.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...