5.10.11

Mata kitaorang lain-lain

Belum pindah rumah baru tapi kitaorang dah bertekak..Kitaorang dah tentu lah aku dan mrhubby kan. Tapi bukanlah bertekak bergaduh sakan. Bertekak menegakkan pendapat masing-masing..Yang sorang kata nak cam gitu, yang sorang lagi nak cam gini..

Mujur masing-masing bersetuju dengan konsep minimalis. Yup, kitaorang kalau boleh takmo hiasan rumah sarat-sarat dan banyak barang. Minimalis cukup saja. Lagi kurang barang lagi kitaorang suka. Tapi tulah, konsep je sehati dan sejiwa, tapi part barang-barang nak beli nak susun atur macam tak serasi. 

Macam aku cakap belum pindah lagi tau, baru berangan dan main lukis-lukis kat buku, baru nengok-nengok majalah deko, tapi dah bertekak, huhu..Camana ni?

 dapat bilik tido cam gini best jugak kan?

 simple but nice

Insyaallah akan pindah pertengahan tahun depan, tapi dari sekarang dah merancang..Rumah kitaorang tak besar pun, kecik je..Tapi tuhlah, nak capai keserasian tu tak mudah..Haishh, kena bincang baik-baik lagi..Tapi aku asik nak menang je, memang payahla kan..huhu..

Gambar ihsan google..

8 comments:

  1. wow.....camni cukup cantik dah

    ReplyDelete
  2. suke yg no 2 tuuu ... lalallala

    ReplyDelete
  3. huda..kita suka dua2 konsep bilik tido tu hahahah..now nie minimalist tgh inn..bykkan selak magazine n jgn slap pilih perabot nnt messy...

    simple is nice esp buat kita yg anak kecil2 nie :)

    ReplyDelete
  4. papa mifz pun insyallah rumah siap mid next yera..;)

    ReplyDelete
  5. mmg nak pindah ni byk kena fikir kan? jgn gaduh2 tau...

    percayalah, idea org lelaki kengkadang bagus dan unik...try sesekali beralah ngan hubby...

    ReplyDelete
  6. Dulu bertekak 2 org sekarang sudah tambah lagi 2 org...pening2...hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...