15.10.11

Damai di hujung minggu

Selamat pagi hari sabtu. Pagi yang damai untuk aku, terima kasih Tuhan kerana aku masih bernafas di sini.

Kalau minggu lepas pastinya menjadi hari yang sibuk untuk aku dan keluarga kerana menguruskan majlis perkahwinan adik tapi sebaliknya hari ni.

Ni budak-budak pun masih tido sementara mrhubby dah ke sekolah kerana ada majlis anugerah graduasi sekolah. Dan mrhubby salah seorang penerima anugerah kualiti untuk pengurus ragbi terbaik kalau tak silap, dah 4 tahun berturut ni, cam takder orang lain la pulak, huhu..Apapun tahniah yea sayang..

Oklah selamat menjalani rutin hujung minggu..Hari ni pun aku nak pantau zarif belajar, minggu depan dah exam dah, lepas ni dah takde sekolah tadika, tahun depan dah darjah satu..

Ok, tata, hari ni nak masak sedap-sedap..nanti kalau rajin aku share la kat blog yea..
Published with Blogger-droid v1.7.3

3 comments:

  1. tahniah ke pada abg kita tu....:)

    ReplyDelete
  2. hujung minggu hari yang bahagia untuk bersantai.. jadikan ianya sebuah ikatan harmoni buat keluarga kita...
    salam singgah sini ya

    ReplyDelete
  3. wah pengurus ragbi yer...mesti badan tough kan...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...