5.10.11

Cuti tak bermakna tak aktif..

Serius, non stop aku buat kerja hari ni..Tak boleh berhenti. Konon nak jadi pekerja berhemah la kan. Masa yang ada diisi sebaik mungkin. Takmo lah time aku takde nanti, kerja banyak dan menyusahkan orang lain..Tapi memang tak boleh habis, huhu.

So, esok aku akan bercuti. Dan, tidak bermakna aku bercuti maksudnya aku tak jengah blog..Sibuk-sibuk jugak, tapi asal ada masa je, aku jengahlah kejap ok..

Doakan supaya majlis perkahwinan adik aku berlangsung dengan jayanya pada hari Sabtu nanti, insyaallah.

Ada gambar-gambar yang menarik nanti aku akan postkan ke blog okeh..Tata semua..:)

7 comments:

  1. Selamat bercuti kak!
    Update gambar bunga telur tau..hehe

    ReplyDelete
  2. selamat bercuti ...

    mesti lagi penat ni...:D

    ReplyDelete
  3. selamat pengantin baru buat adik sis...insyaallah semuanya akan berjalan dengan baik dan semoga di permudahkan segalanya...

    ReplyDelete
  4. salam merindu buat miss.

    semoga semuanya dipermudahkan..
    amboi2... dok sibuk tu, masih sempat singgah blog kak ayu..

    hehehhehe.. sayang kamu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...